algemeen - Homes & Lifestyle

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Informatie
Niet meer somberen
De redactie en medewerkers willen u met dit digitale tijdschrift tonen dat je met wilskracht en een positieve instelling met een opgeheven hoofd naar de toekomst kan kijken. We moeten niet somberen, maar met elkaar, de makelaar en zijn opdrachtgever, streven naar een optimaal resultaat in 2015.

Slechte tijden
De afgelopen jaren waren voor de verkopers van hun huis niet echt opbeurend. Het waren slechte tijden op de huizenmarkt. De economische- en Eurocrisis hebben we hopelijk achter de rug. Inmiddels zijn wij ook aan de nieuwe hypotheekregels van het NIBUD en de AFM gewend. Het was niet alleen maar kommer en kwel. De rente heeft een historisch dieptepunt bereikt en dat zal volgens economen nog een geruime tijd duren. Laten we de barre tijden vergeten en uitkijken naar een fleurige lente vol met perspectieven. Laten we hopen dat niet alleen de tulpen, narcissen en krokussen weer gaan groeien en bloeien, maar ook de economie en de huizenmarkt. Een opleving van de vastgoed sector zal tevens een positieve invloed hebben op de banenmarkt, maar ook de nieuwbouw. Heule NVM Makelaars zijn positief gestemd. De laatste cijfers van de NVM laten een stijgende lijn zien in de ontwikkeling van de huizenprijzen. Ook het aanbod wordt kleiner en de vraag naar betaalbare woningen wordt groter. We merken ook als makelaars, dat de markt aantrekt. Het waren niet alleen voor eigenaars, huizenverkopers slechte tijden, maar ook voor makelaars. Heule NVM Makelaars bestaan ruim 35 jaar, maar dergelijke bizarre tijden hebben wij niet eerder meegemaakt. We hebben het overleefd. Laten we hopen, dat goede tijden voor de deur staan en dat we met vol vertrouwen naar de toekomst kunnen kijken. Sommige denken, dat je als makelaar een soort van profeet bent, echter wij kunnen ook niet verder kijken dan vandaag of de nabije toekomst. Veel is afhankelijk hoe de economie zich verder zal ontwikkelen.

Goede tijden
Slechte tijden waren er vooral voor hen die gedwongen waren hun huis te verkopen. Vooral in een periode wanneer je huis onder water staat, kan dat ernstige gevolgen hebben. Niet alleen financieel, maar ook psychisch. In dit eerste nummer van “Homes & Live” zal kandidaat makelaar Rutger Heule nader op deze problematiek ingaan met als motto ”Red Uw Huis”

Wij wensen u met dit eerste nummer van Homes & Lifestyle veel lees en kijkplezier.
Mocht u op- en aanmerkingen hebben of suggesties voor de volgende editie mail ons dan. Uw reacties worden zeer op prijs gesteld


 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu